Et rørleggerfirma i stadig vekst

Kontakt oss

En pålitelig leverandør av VVS-tjenester

Ols1vvs er en profesjonell rørleggerbedrift som ble stiftet i 2018. Vi holder til i Hokksund og tilbyr en rekke tjenester innenfor VVS-faget. Vi har bred erfaring innenfor rørleggerbransjen og har spesialisert oss på tjenester som rørleggertjenester, sanitæranlegg, oppussing og rehabilitering, varmeanlegg, varmepumper og serviceoppdrag. Vi er stolte av å være en pålitelig og erfaren leverandør av VVS-tjenester, og ser frem til å fortsette å vokse og utvide våre tjenester til å møte de stadig økende behovene til våre kunder.

Sertifiseringer og godkjenninger

  • Medlem av Ahlsell Partner

  • Sentral godkjenning

  • VVS Fagmann

Ikon - Rørlegger verktøy

Kvalitetssikkert håndverk og gjeldende garanti

Vi har lang erfaring med å bygge kvalitetsbad i samarbeid med erfarne håndverkere. Vi tar ansvar for hele prosjektet og gir deg en gjeldende garanti. Hos oss forholder du deg kun til ett firma, uavhengig av jobben som blir utført, og vi tilbyr god rådgivning for best mulig utnyttelse av areal samt prosjekteringshjelp.

Med vår erfaring innen rehabilitering og oppussing av bad, kan vi tilby økonomiske fordeler, takket være gode avtaler med leverandører og grossister. Vi leverer det meste som finnes på markedet og tar ansvar for hele prosjektet.

Trenger du en erfaren rørlegger?

Vi vil gjerne høre fra deg. Send en melding eller ring oss for en uforpliktende rørprat!

Kontakt oss